HOME
berita industri
 
Xi Jinping: Times Cipta Situasi Baru Keselamatan Negara
Xi Jinping menegaskan dalam pertemuannya dengan wakil-wakil daripada organ-organ keselamatan negara majlis anugerah di seluruh negara membuat kesimpulan
 
Pepejal dan teliti melaksanakan konsep keselamatan negara secara keseluruhan dengan masa untuk mewujudkan satu keadaan baru keselamatan negara
 
Xinhua Beijing 19 Mei organ-organ keselamatan negara elektrik di seluruh negara membuat kesimpulan majlis anugerah telah diadakan di Beijing pada 19. Jawatankuasa Pusat Parti Komunis China Setiausaha Agung dan Presiden Negeri dan Pengerusi CMC Xi Jinping bertemu dengan semua perwakilan dan menyampaikan ucapan penting. Beliau menegaskan bahawa organ-organ keselamatan negara negara harus mengambil unit maju memuji dan individu sebagai contoh, untuk mengkaji dengan serius dan melaksanakan 18 belas dan kelapan belas sesi parti itu daripada Ketiga, Keempat Sidang Pleno, pelaksanaan keseluruhan konsep keselamatan negara, cita-cita dan iman, kesetiaan kepada perjuangan parti, Times Cipta Situasi New keselamatan negara, untuk mencapai "dua ratus tahun" matlamat, untuk mencapai peremajaan besar impian China untuk membuat sumbangan yang lebih besar.
 
10:00, Xi Jinping datang ke Dewan Besar, dengan perwakilan bersalaman dan bergambar untuk gambar.
 
Dalam tepukan yang hangat, Xi Jinping menyampaikan ucapan penting. Beliau pihak Jawatankuasa Pusat Parti Komunis China, Dewan Negara, memuji unit maju dan individu untuk meluahkan ucapan tahniah yang mesra kepada organ-organ keselamatan negara untuk melanjutkan salam ikhlas saya kepada semua rakan-rakan.
 
Xi berkata agensi-agensi keselamatan negara adalah untuk melindungi kedaulatan negara, keselamatan dan pembangunan kepentingan, pembinaan dan pembangunan sosialisme dengan ciri-ciri Cina kuasa-kuasa khas, untuk mempertahankan kuasa kerajaan sosialis, untuk mengekalkan keharmonian dan kestabilan sosial, melindungi rakyat nyawa dan harta benda keselamatan memainkan peranan yang penting. 18 tahun parti itu, di bawah kepimpinan Jawatankuasa Pusat Parti Komunis China, organ-organ keselamatan negara di semua peringkat seluruh tugas pusat, untuk melindungi keselamatan negara dan kestabilan sosial telah membuat sumbangan penting. Amalan telah membuktikan bahawa keselamatan negara adalah sesungguhnya pegawai-pegawai polis dan orang-orang yang dipercayai pengawal setia parti, memang dedikasi wira Tanpa Tanda Perkhidmatan penterjemahan, parti dan rakyat tidak akan lupa.
 
Xi Jinping menegaskan bahawa pada masa ini, China sedang membina sebuah masyarakat yang sederhana makmur dalam pembaharuan mendalam menyeluruh, peraturan komprehensif undang-undang, satu tempoh yang penting untuk menjalankan parti itu dengan tegas, berhadapan dengan keselamatan kompleks dan persekitaran pembangunan, pelbagai risiko boleh dijangka dan tidak dapat diramalkan faktor meningkat dengan ketara, untuk melindungi keselamatan negara dan kestabilan sosial tugas yang sukar sukar. Harus melampirkan sangat penting untuk mengukuhkan keselamatan negara, pemikiran dan tindakan ke Jawatankuasa Pusat Parti Komunis China perkiraan keselamatan Negeri Keputusan, menurut undang-undang untuk mencegah, menghalang, saya memukul membahayakan keselamatan dan kepentingan kegiatan jenayah negara. Jawatankuasa parti dan kerajaan di semua peringkat perlu memberi perhatian kepada, memahami, menyokong agensi-agensi keselamatan negara untuk bekerja bersama-sama untuk mewujudkan keadaan keselamatan negara.
 
Xi menegaskan bahawa cita-cita dan keyakinan, ketaatan mutlak kepada parti, parti dan rakyat sentiasa menggesa agensi-agensi keselamatan negara, di bawah syarat-syarat sejarah baru masih perlu berpegang kepada dasar dan diperkukuhkan. Sebagai kesimpulan pengalaman, pengurusan yang ketat, dan berusaha untuk membina yang kuat dan suci, sehingga pihak yang diinsuranskan, sanggup berkorban, untuk melawan kader kemenangan yang baik.
 
Meng Jianzhu menghadiri mesyuarat dan berucap di majlis anugerah. Beliau berkata unit-unit yang berkaitan teliti perlu mengkaji dan melaksanakan semangat ucapan, Xi Jinping, dari parti dan kerajaan kerja, pemahaman yang mendalam tentang kepentingan melampau kerja keselamatan negara, kepercayaan kesimpulan keputusan utama keselamatan negara dan berjuang pengalaman, mematuhi Jawatankuasa Pusat Parti kepimpinan seragam keselamatan negara kepada konsep keselamatan negara secara keseluruhan sebagai panduan, mengukuhkan dan mendalamkan keselamatan negara, tegas melindungi kepentingan keselamatan negara.
 
Li sarung tangan, Guo Shengkun, Zhou Qiang, Cao Jianming, serta jabatan pusat dan negeri, menghadiri aktiviti-aktiviti di atas.
 
 
profil syarikat       Berita       Hubungi kami
© copyright Douwen power system(shanghai)co,.Ltd